www.LogosBijbelSoftware.nl

Praktische Tips

Nadenkertje

Bijbelstudie is een zaak van hoofd, hart en handen

Bijbel met markeringen
Logos Trainer

Studeren met Logos: onderstrepen, samenvatten en aantekeningen maken

Wist je dat je ook heerlijk kunt studeren met Logos, zoals je dat gewend bent met een gewoon boek? Belangrijke zinnen onderstrepen of met highlighters markeren. Aantekeningen maken bij wat je leest en onderstreept. Ben je klaar met studeren? Dan print je een samenvatting van de passages die je hebt gemarkeerd met je aantekeningen erbij.

Lees verder »
Logos Trainer

Krijg elk jaar $20 voor je verjaardag

Ken jij een boekhandel die jou op je verjaardag uitnodigt om voor 20 euro in de winkel een boek uit te kiezen? Faithlife is zo’n boekhandel! Lees gauw verder om je cadeau in ontvangst te nemen.

Lees verder »
Einstein
Logos Trainer

SMART Tags: gebruik Logos in MS Word!

Bijbelteksten opzoeken is verleden tijd met Logos SMART tags! Je typt in Word een Bijbelverwijzing, bijv. Gal. 3:1, en zonder Word te verlaten kun je de tekst van dat vers uit Logos importeren.
Maar dat is niet alles …

Lees verder »
Acacia boom in de woestijn
Logos Trainer

Efficiënt werken met Logos (2): tag je boeken

Je bent de beschrijving van de tabernakel aan het bestuderen in Ex. 35-38. Het valt je op dat er maar één houtsoort gebruikt wordt en dat is acaciahout. Omdat je meer informatie wilt over acaciahout in de Bijbel, zoek je in je Logos bibliotheek op het woord ‘acacia’. Je vindt maar liefst 2.925 resultaten in 1.557 artikelen in 384 boeken! Heel indrukwekkend, maar het is veel te veel. Bovendien zijn de eerste resultaten niet de beste. Dat moet beter kunnen, dankzij … het taggen van al je boeken!

Lees verder »
tot 60% korting op commentaren
nl_NLNederlands