Het doel van deze website

Het doel van deze website is drieledig:

Bekendheid geven aan deze geweldige software
  • Logos Bijbel Software is gewoonweg een fantastisch programma voor iedereen die serieus werk wil maken van het bestuderen van God’s Woord. Daarbij is het ook nog eens gratis. Omdat het programma nog niet zo bekend is in Nederland, is het tijd om het in het Nederlands te promoten. Dat is het eerste doel van deze website.
Verhogen van het potentieel op Nederlandse Logos-boeken
  • Daarbij willen we (nieuwe) gebruikers van Logos ook voorzien allerlei tips en aanbiedingen om een optimaal gebruik van Logos te bevorderen. Op die manier helpen we je graag om optimaal gebruik te maken van de krachtigste Bijbelsoftware ter wereld.
    Op het moment dat de Nederlandse markt voor Logos significant toeneemt, neemt de kans evenredig toe dat er meer Nederlandstalige boeken via Logos aangeboden gaan worden. Nu is de collectie Nederlandse boeken nog uiterst beperkt, maar er is voldoende Nederlands potentieel om dat te veranderen! Dit is het tweede doel van deze website.
Ondersteunen van het Bijbelvertaalwerk in Papoea-Nieuw-Guinea
  • Wij zijn officieel een partner (affiliate) van Faithlife, het bedrijf dat Logos op de markt heeft gebracht. Voor elk Logos-product dat je via één van onze links op deze website koopt, krijgen wij een kleine commissie, zonder dat dit jou iets extra’s kost. Deze commissies doneren wij vervolgens aan Wycliffe Bijbelvertalers voor het Bijbelvertaalwerk in Papoea-Nieuw-Guinea. Dit is het derde doel van deze website.

We stellen jouw betrokkenheid bij deze website om genoemde redenen dan ook zeer op prijs!

Door jouw betrokkenheid profiteer je niet alleen zelf van alle voordelen die deze website te bieden heeft, maar je helpt ook de Nederlandse Logos gemeenschap. Want hoe meer Nederlandse klanten, des te meer kans op Nederlandse boeken! En daar profiteer je uiteindelijk ook zelf weer van. En tenslotte steun je met je aankopen ook nog eens het Bijbelvertaalwerk in het verre Papoea-Nieuw-Guinea. Tel uit je winst!

nl_NLNederlands

De nieuwe Logos 9 is uit

Speciale aanbieding

10% korting op je Logos 9 basispakket!
+
5 extra gratis boeken naar keuze