Overige aanbiedingen

Deze pagina geeft een overzicht van alle overige aanbiedingen van Logos:  

 • $1.99 boeken 
  Allereerst biedt Faithlife bij het Gratis Boek van de Maand ook een aantal andere boeken aan met een korting tot wel 90%. Zodoende zie je prachtige boeken afgeprijst voor spotprijzen. Scroll daarom altijd even verder als je het Gratis Boek van de Maand hebt besteld.
 • Aanbieding van de maand
  Daarnaast maakt Faithlife elke maand een uitgebreide selectie van Logos producten op uiteenlopende Bijbelse of theologische vakgebieden. Deze aanbieding van de maand is meestal zeer de moeite waard.
 • Basispakketten
  Dit zijn grote voorgeselecteerde bibliotheken met producten die anders erg duur zijn, maar nu een grote bundelkorting krijgen. Hierdoor kosten individuele boeken in dit pakket vaak 1 tot 2 euro.
 • Overige bundels
  Als je een product aan het bekijken bent op de website van Logos, scroll dan altijd even helemaal naar beneden om te zien of het product ook onderdeel is van een bundel of een basispakket.
 • Academic discount
  Als je gelieerd bent aan een academische opleiding, dan kom je mogelijk in aanmerking voor studenten- of docentenkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 40%!
 • Specifieke aanbiedingen
  Regelmatig zijn er grote, specifieke Logos-aanbiedingen die we zoveel mogelijk in het rechterdeel van deze pagina bekend zullen maken. 
Zie ook het overzicht van Gratis Boeken van Logos Bijbel Software. 
March Matchups
nl_NLNederlands

De nieuwe Logos 9 is uit

Speciale aanbieding

10% korting op je Logos 9 basispakket!
+
5 extra gratis boeken naar keuze