Wat is Logos Bijbel Software?

Digitale bibliotheek

Digitale bibliotheek

Logos Bijbel Software is ook je eigen digitale bibliotheek. Dit is waar Faithlife zijn brood mee verdient: met het verkopen van digitale boeken. Omdat de productiekosten van digitale boeken eenmalig zijn, zijn veel boeken relatief laag geprijsd. Met name in de basispakketten waarin je soms honderden boeken kunt kopen voor minder dan 1 euro per boek!

Onderzoeksmachine

Het indrukwekkende van deze digitale bibliotheek is dat alle boeken geïndexeerd zijn en volledig met elkaar geïntegreerd zijn. Dat stelt Logos in staat om bijv. alle informatie te verzamelen uit al je boeken die van toepassing is op een bepaald onderwerp of op een bepaalde Bijbeltekst of -passage.  En in no time wordt deze informatie allemaal netjes gepresenteerd in een keurig overzichtelijke informatie gids. Dit maakt Logos tot een uiterst krachtige en geavanceerde onderzoeksmachine wat jou waardevolle tijd bespaart die je vervolgens in echte studie kunt stoppen!

Eén plus één is twee. Hoe groter je digitale bibliotheek, hoe meer informatie Logos aan jou kan presenteren vanuit je eigen bibliotheek. Kijk daarom eens naar de inhoud van verschillende basispakketten om te kijken welke bundel het beste bij je past.

Research
Voorbeeld hoe Logos het speurwerk voor je doet en alles netjes presenteert (klik op afbeelding voor grotere versie)
nl_NLNederlands

De nieuwe Logos 9 is uit

Speciale aanbieding

10% korting op je Logos 9 basispakket!
+
5 extra gratis boeken naar keuze