Krijg elk jaar $20 voor je verjaardag

Ken jij een boekhandel die jou op je verjaardag uitnodigt om voor 20 euro in de winkel een boek uit te kiezen? Faithlife is zo'n boekhandel! Lees gauw verder om je cadeau in ontvangst te nemen.

Faithlife wil graag samen met jou je verjaardag vieren. Daarom geven zij jou elk jaar $20 voor je verjaardag. Dit gaat via een coupon-code die jou per e-mail toegezonden wordt in de maand van je verjaardag. Je hebt dan een maand de tijd om deze gift te verzilveren op de website van Logos

Zo werkt het

Aan het begin van de maand van je verjaardag stuurt Faithlife je een e-mail met daarin een coupon-code die $20 waard is. Deze coupon-code kun je eenmalig gebruiken gedurende de maand van je verjaardag. Hij is geldig voor de meeste producten op Logos.com, zoals: basispakketten, producten van de maandelijkse aanbiedingen, of items uit je persoonlijke wensenlijstje
Je hebt de hele maand de tijd om de $20 voor je verjaardag te gebruiken. En Faithlife stuurt je een herinnering aan het einde van de maand om te voorkomen dat je het vergeet!

Wat moet je ervoor doen?

Het enige wat je ervoor moet doen, is het volgende: 

  1. Ga naar Faithlife.com en log daar in met jet Faithlife / Logos account. 
  2. Klik op het account-icoontje rechtsbovenin het scherm, selecteer ‘About You’ onder het tabblad ‘Profile’ en vul je geboortedatum in. 
  3. Zet een vinkje naast Logos. 
Dat is alles. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

(Deze post is een vrije vertaling van deze blogpost)
Logos Trainer

Logos Trainer

Steun het goede doel

Waardeer je ons blog? Laat het merken door je Logos-producten via deze partnerlink te kopen. De commissie die we hiermee verdienen, doneren we aan het Bijbelvertaalwerk in Papoea-Nieuw-Guinea!

Recent Posts

Gratis boek van de maand

Abonneer je op ons YouTube kanaal

nl_NLNederlands

De nieuwe Logos 9 is uit

Speciale aanbieding

10% korting op je Logos 9 basispakket!
+
5 extra gratis boeken naar keuze